Vispa XL: amely magában foglalja az erőt, a felhasználóbarátságot és a jó manőverezhetőséget egy kompakt súrológépben


 


 

image

 

A Comac tovább bővíti a Vispa családot!

A Vispa EVO bevezetését követően, amely kortárs szemlélettel fenntartja és egyidejűleg feltárja a történelmi Vispa jellegzetes elemeit, a Comac készen áll a Vispa XL bemutatására.
A Vispa XL nagy teljesítményű, élvonalbeli gép, de rendkívül jól manőverezhető. Valóban, a 43 cm-es munkaszélességgel és az exkluzív kivitellel a Vispa XL tökéletesen illeszkedik a meglévő sorozatba, új szövetségesévé válva a karbantartási tisztítási műveletekben kis és közepes méretű terekben, ideértve a zsúfolt területeket is, és még a legmakacsabb szennyeződéseket is kezelve .
Kapható súroláshoz tányérkefével és orbitál változatban, mindkét esetben 43 cm-es munkaszélességgel.
A Vispa XL tökéletes megoldás padlótisztításra a vállalkozók munkaterületein, valamint a HoReCa, a kiskereskedelem, az egészségügy és a sport területén, valamint minden olyan területen, ahol kb. 1600 m2-es felületet takarítására van szükség.

 

A VISPA XL által kínált előnyök:
•    A Vispa XL kiegészíti a Comac által gyártott kompakt súrológépek kínálatát. A Vispa XL egyesíti azon sok ismert tulajdonságot, amelyek megkülönböztették a korábbi Vispát, ötvözve az agilitást, az energiát, a megbízhatóságot és a technológiai innovációt a tiszta felhasználói öröm egyedülálló példájában.
•   A kivitel robusztus és megbízható, ugyanakkor megőrzi a kompaktságot, így a Vispa XL praktikus és bármilyen helyzetben könnyen kezelhető.
•   A Vispa XL garantálja a biztonságos és professzionális tisztítást. Ideális gép nagyforgalmú helyek napi tisztításához, kifogástalan súrolási és szívási eredménnyel.
•   A felhasználóbarát és egyszerű karbantartás révén, még a kevésbé tapasztalt kezelők számára is tökéletes.
•   Az ECO Mode technológia csökkenti a Vispa XL zajszintjét és fogyasztását, így érzékeny környezetekben is használható.

•   A Vispa XL keféje nagyobb teljesítményt és alacsonyabb fogyasztást tesz lehetővé.

 

A kormányt teljesen rá lehet hajtani a géptestre, így a súrológépet még egy kis helyre is el lehet helyezni. Ezen felül a kompakt méretek megkönnyítik a szállítást.

A kormányoszlop magassága és dőlése úgy állítható be, hogy garantálják a maximális kényelmet a kezelő számára, még hosszabb használat során is: ez azt jelenti, hogy a Vispa XL alkalmazkodik minden egyes személy igényeihez, elkerülve a hátfáradtság kockázatát.

 
 
Snow


 


Egy gomb, végtelen lehetőségek: csak nyomja meg a Start gombot, hogy elkezdhesse a Vispa XL használatát
 
 
 
 
Snow


A Vispa XL a Comac legfejlettebb kompakt súrológép-sorozatának része, köszönhetően annak a lehetőségnek is, hogy felszereltük a flottakezeléshez szükséges Comac Fleet Care Light rendszerrel

Pontosan azért, mert kicsi, és ilyen méretű súrológépet bárki tud használni, illetve mozgatni vagy a legrosszabb esetben ellopni.


 


A CFC Light rendszer biztosítja a beruházás megtérülését, lehetővé téve a flottában lévő gépek állapotának távvezérlését - mikor és hol használják az egyes gépeket, és értesít ha karbantartásra van szükség - lehetővé teszi a gyors beavatkozást, elkerülve gép leállását és a költségesebb karbantartást.

 

A beépített akkumulátortöltő (opcionális) lehetővé teszi a Vispa XL bárhonnan történő újratöltését, így nem pazarolja az idő egy adott töltési pont elérésével. így a súrológépet bármilyen helyiségben feltöltheti, feltéve, hogy van megfelelő hálózati csatlakozó
 

A Vispa XL szerkezete polietilénből készül, amelynek célja az összes mechanikai alkatrész védelme, valamint a szilárdság és a robusztusság garantálása. Ne felejtsük el az ütésállóságot, amely óvja a gépet, miközben biztosítja, hogy továbbra is jól mozgatható maradjon
 

A Vispa XL erőteljes, 500 W-os kefehajtómotorral van felszerelve, és a kefe nyomása eléri a 40 kg-ot, az optimális tisztítási eredmények érdekében, még nagy teljesítményű tisztítás esetén is.
 

A Vispa XL Orbital 400 W-os motorral és megbízható orbitális rendszerrel van felszerelve, amely garantálja a kiváló tisztítási eredményeket, még makacs szennyeződés esetén is.
 

  

 


Az orbitális kefefej mozgása lehetővé teszi a különféle típusú padlók tisztítását, ezáltal tökéletesen egyenletes tisztítást biztosítva, mivel a pad (súrolókorong) mindig érintkezik a padlóval. Ezenkívül sok esetben tisztítószerek használata nélkül is hatékonyan működhet

Hatékonyság

Az orbitális mozgásnak köszönhetően a PAD minden része folyamatosan érintkezik a padlóval, biztosítva az egész felület egyenletes tisztítását, miközben csökkenti az energiafogyasztást

Sokoldalúság
Ha kiválasztja az elvégzendő kezelés típusához legjobban illeszkedő PAD típusát, a Vispa XL orbitál változata különféle alkalmazásokban és ágazatokban használható.

Kényelem
A Vispa XL orbitális változatát úgy tervezték, hogy minimalizálja a kezelő által érezhető rezgéseket, ezáltal biztosítva a nagyobb stabilitást és a maximális manőverezhetőséget

Fenntarthatóság
Az excenteres mozgás által lehetővé vált a fogyasztáscsökkentés, mert vizet, tisztítószert és energiát takarít meg, így a Vispa XL Orbital még környezetbarátabbá válik

 © Minden jog fenntartva