Agilitás és teljesítmény kombinálva egy rendkívül kompakt súrológépben

  

A COMAC ÚJRAGONDOLTA A VISPA -t


 

image

 

Az új Vispa EVO megtartja az elődje már bizonyított előnyeit, de ugyanakkor korábbi új előnyökkel és lekerekített formákkal rendelkezik. Kompakt és nagy teljesítményű Vispa EVO ideális kis és közepes méretű - akár még nagymértékben szennyezett - takarításra is, és képes megbirkózni a legmakacsabb szennyeződésekkel. Tányérkefés/padtartós változatban kapható, 35 cm munkaszélességel. Ez a tökéletes megoldás padlótisztításra a takarítócégek szolgáltatási területein, valamint a HoReCa szektorban, a wellness és a sport területén, továbbá minden olyan területen, ahol akár 1.300 m2-es felületeken kell takarítani.

A VISPA EVO által kínált előnyök:
•    A Vispa EVO a kompakt Comac súrológépek evolúciója, mivel számos ismert tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a korábbi Vispát, ötvözve a mozgékonyságot, az energiát, a megbízhatóságot és a technológiai innovációt a tiszta felhasználói élvezet egyedi példájában.
•    A kivitel robusztus és megbízható, ugyanakkor nem adja fel a kompaktságot, így a Vispa EVO praktikus és bármilyen helyzetben könnyen kezelhető.
•    A Vispa EVO biztosítja a biztonságos és professzionális tisztítást. A hatékony súrolás és a hibátlan szárítás, ideális súrológépet biztosít a nagyon forgalmas területek biztonságos tisztításához.
•    A felhasználóbarát, és az egyszerű karbantartása révén, még kevésbé tapasztalt kezelők számára is tökéletes.
•    Az ECO Mode technológia csökkenti a Vispa EVO zajszintjét és fogyasztását, így érzékeny környezetben is használható.

 

A kormányt teljesen le lehet hajtani a géptest felé, így a súrológépet még egy kis helyen is lehet tárolni. Ezenkívül a rendkívül kompakt méretek megkönnyítik a szállítást és üresen is függőlegesen tárolható. A kormánykar magassága és dőlése úgy állítható be, hogy garantálja a maximális kényelmet a kezelő számára, még hosszabb használat során is: ez azt jelenti, hogy a Vispa EVO alkalmazkodik minden egyes személy igényeihez, elkerülve a hátfáradás kockázatát.

 

Egyetlen gomb, végtelen lehetőségek: csak nyomja meg a Start gombot, hogy elkezdje a Vispa EVO-val való munkát.
A felhasználóbarátság mindig is megkülönböztető jellemzője volt a Comac súrológépeknek, és a Vispa EVO sem kivétel: az egyszerű, intuitív kezelőszerveknek köszönhetően a legkevésbé tapasztalt kezelők is azonnal használhatják.
 

 
 

A Vispa EVO parabolikus szívógumival van felszerelve, amely folyamatosan követi
a gép irányát, még kanyarokban is, hogy bármilyen irányban tökéletesen súroljon
és szívjon.

A Vispa EVO szívótorkát teljesen átalakították. Ez az újítás, valamint a szívómotor
teljesítménye és a megnövelt átmérőjű szívócsövek növelik a szárítás
hatékonyságát és garantálják, hogy a padló azonnal biztonságosan járható legyen.


A Vispa EVO automata kapcsolókarral van felszerelve, hogy minden funkcióját leállítsa, ha a kezelő elengedi markolatát a kormányon; ez garantálja a maximális biztonságot, még váratlan leállás esetén is.


Kiváló autonómia, akár 2 órán keresztül is használható.
Az integrált akkumulátortöltő (opcionális) lehetővé teszi a Vispa EVO bárhonnani feltöltését, tehát nem pazarol időt azzal, hogy egy adott töltési pont találjon.


A Vispa Evo nagy teljesítményű, 440 W-os kefehajtómotorral van felszerelve, és a kefe nyomása eléri a 30 kg-ot az optimális tisztítási eredmények elérése érdekében, még nagy teljesítményű tisztítás esetén is..

   
© Minden jog fenntartva