A gép használata nem igényel erőkifejtést, mivel a kerek biztosítják a feleslges oldalmozgás elkerülését.


A TMB nemrégfejlesztett ki egy innovatív, új egytárcsás gépet, amely jelentősen megkönnyíti, egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a padló minden típusának tisztítását. A TPO43 orbitális egylemezes gép nagy frekvenciájú oszcilláló mozgása miatt, még a legnehezebb feladatok megoldására is alkalmas, miközben drasztikusan csökkenti a kezelői fáradtságot. Ez a gép lényegesen kevesebb kezelői erőfeszítést igényel, mint ahogy egy hagyományos gépet, kell manőverezni és egyenletes tartani, még akkor is, ha különösen szennyezett padlókon használjuk, ami nagyobb igénybevételt kíván. A gép nagy előnye, hogy  minden kezelő számára könnyen használható, a képzési idő lényegesen csökken, illetve fizikai erő kifejtése nem szükséges. A TPO43 rendkívül sokoldalú, és alkalmas különböző területek széles skáláján. A roto-orbitális mozgás maximalizálja a hatékonyságot, így kiváló eredményeket produkál rövid idő alatt bármilyen típusú padlón, még finomabb felületeken is, mint pl. Márvány, kő, kerámia, terrakotta, cement, hajópadló és parketta. Tartozékok széles választéka áll rendelkezésre olyan területekhez, mint a nagy teherbírású súrolókorong, Wax eltávolító, kristályosító, polírozó és mikro-polírozó. Ez lehetővé teszi, hogy olyan speciális területeken lehessen használni, ahol egyébként mindegyikünknek szüksége lenne egy egyedi egytárcsás súrolóra.
 


  
  
 
Technikai adatok TPO 43
Munkaszélesség (cm ) 43
Oszcilláció/perc 1400
Tartálykapacitás (l) 15
Névleges teljesítmény (W) 1100
Tartálykapacitás (l) 15
Súly (kg) 42
Méret (cm) 46 x 56 x 120
 
 

  
A TPO 43 legkedveltebb felhasználási területei a hagyományos szőnyegek, mivel ionizált vizes tisztítására is alkalmas. A víz vagy tisztító oldat elosztásához szükséges speciális spray-készlet (opcionálisan rendelkezésre áll).
Kiemelkedő eredményeket érhetünk el, ha a fapadlóburkolatot az adott csiszolópárnás tartóval (opcionális) csiszoljuk, illetve lehetővé teszi kétoldalas csiszolókorongok használatát.
Az orbitális mechanizmus két jelentős előnnyel is rendelkezik: kiemelkedő manőverezhetőség és kiváló teherbírás. Opcionálisan áll rendelkezésre vákuumfúvókákkal és fröccsenő védőkkel is, amely összegyűjti az orbitális rendszer által már korlátozott mennyiségű port. A gép alacsony áramfelvételének köszönhetően, akár egy porszívóval együtt is használható, mindkét berendezés tápellátását szabványos hálózati feszültséggel biztosítja. A kiváló eredmény elérése érdekében a fa padlóburkolatok polírozhatók vagy viaszolhatók mikroszálas koronggal a takarítási munka végeztével.
A gép mozgatható feje pontosan alkalmazkodik az egyenetlen felületekhez, szegélyekhez, kiváló eredménnyel, még akkor is, ha márvány, kő és cement padlón dolgozik. A gépet gyémánt bevonatú párnákkal is felszerelhetjük polírozó vagy mikropolírozó munkák elvégzéséhez, miközben speciális PAD viaszeltávolításra és kemény tisztításra is alkalmas.
 
Az orbitális mozgású technológia javítja a teljesítményt számos olyan területen, ahol a hagyományos egytárcsás gépeket jelenleg is használják, maximalizálva a mechanikai hatás hatékonyságát az elektromos fogyasztás növelése nélkül. A TPO 43 alacsony áramfelvétele azt jelenti, hogy akár 3 kW-os háztartási hálózati tápellátással is használható, ami jelentősen növeli a gép sokoldalúságát. Az ergonómia javítása érdekében a TMB új, kényelmesebb fogantyút vezetett be, amely még biztonságosabb fogást biztosít minden munkakörülmények között. A fogantyú belső acél megerősítéssel rendelkezik, amely pontosabb manőverezhetőséget és nagyobb tartósságot biztosít.
 
A TPO 43-at úgy is konfigurálhatjuk, hogy a fő komponenseket speciális gyorskioldó rendszerrel rögzítjük (opcionális). A gép szétszerelésének köszönhetően könnyebb a kisebb járművek - például az autószállító kisteherautók -, amelyeket a takarító munkatársak széles körben használnak, könnyű szállítani, így maximalizálva a sokoldalúságot és minimalizálva a gépparkot.

© Minden jog fenntartva