A Comac termékpalettáján megtalálhatóak a közepes nagyságú területek (1000-4000 m2) tisztítására alkalmas, gyalog kíséretű gépek.
Az Antea, Versa, Media és az Omnia egyaránt alkalmasak a napi takarítási feladatok elvégzéséhez, továbbá az erőteljesebb szennyeződések eltávolításához is.
A 4000 m2-nél nagyobb, valamint erősen szennyezett területek takarításához a Comac ráülős súrológépeit ajánljuk, mint pl. az Innova vagy az Optima.

A nagyobb modellek mint az C85 és C100 vagy a C130, az igazán nagy és egybefüggő felületek tisztítására alkalmasak, például repülőterek vagy bevásárlóközpontok.

A Comac által gyártott professzionális súrológépek között egyaránt megtalálhatóak a kisebb felületekre (500 m2/óra) alkalmas gyalog kíséretű gépek, valamint a nagyon nagy területeken ( több mint 12.000 m2) használható ráülős. A Comac több mint 40 évnyi tapasztalattal és szakértelemmel a háta mögött, számos új innovatív gépet fejlesztett ki. Ilyen például a kicsi, forradalmi Vispa XS is, amely ideális a nagyon kis felületek - irodák, kávéházak éttermek (20-300m2) tisztítására, felváltva ezzel a hagyományos kézi takarítást.
 
  *Hosszútávú takarítógép bérlés és a takarítógép részletre történő vásárlása esetén, vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal!
© Minden jog fenntartva