Ipari területek
(Gépészeti műhelyek, öntödék, acélművek, téglaüzemek, cementüzemek)


A padlón a legdurvább szennyeződési formák határozottan a nehézipar világában találhatók.
Gondoljunk például a műszaki gyárakra vagy az öntödékre,
ahol olyan professzionális gépeket kell használni, amelyek jó súrolási és szívóteljesítményt tartalmaznak. Ezért is gyárt a Comac olyan gépeket amelyek képesek a szennyeződést feloldani, a nagy igénybevételű felületeken is, a súrológépekkel és a seprőgépekkel egyaránt.

         Minden Comac súrológép lehetővé teszi az kefenyomás szabályozását, és egyes modelleken (C130, Ultra 100/120) 180 kg-ig nagyobb mosási teljesítményt érhetünk el - a legmakacsabb szennyeződés eltávolítása érdekében.
A hengerkefés modellekkel (ún. Seprő-Mosó) kis szilárd törmelékeket, például csavarokat, cigarettacsikkeket stb., lehet távolítani a padlóról.
A nagyobb gépeink a nagyobb teljesítményű szívómotorokkal is rendelkeznek, amelyek garantálják a lehető legszárazabb végeredményt.
Ha nagy területeket kell takarítani nedves mosás nélkül, akkor a Comac CS100 / 120 nagy teljesítményű padlósúrolót is ajánljuk. Olyan jellemzők, mint a kimagasló teljesítmény és a megbízhatóság teszik ideálissá, a legnagyobb igénybevételnek kitett környezetben is.
        A Comac nagy hatékonyságú, háromfázisú ipari porszívók széles választékát kínálja, amelyek különösen alkalmasak, valamennyi típusú ipari szennyeződés szívására, legyen szó akár porról vagy folyadékról, vagy speciális olajokról. A Comac illetve TMB ipari porszívók folyamatos és nehéz használatra készültek. Nagy hatékonyságúak, és egyes típusok - teljesítményüknek köszönhetően - egyidejűleg két szívófejjel is használhatók.
Amennyiben por alapú szennyződés eltávolítására van szükség, javasoljuk az  porrobbanásbiztos Atex modellt, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek.


 

 




 
TMB műanyagházas porszívó

Comac CS50

Gyalogkíséretű seprőgép
 


 
TMB ATEX

Comac ipari porszívók

Fémházas olaj- por- és vízszívó
 


 
John

Comac Ultra

Ráülős súrológép
 


 

 
Comac Media

Comac C130

Ráülős súroló és seprő padlótisztító
 


 

Comac Omnia

Gyalogkíséretű padlótisztító
 


 
Comac Media

Comac CS140

Ráülős seprőgép
 


 
 
    
  *Hosszútávú takarítógép bérlés és a takarítógép részletre történő vásárlása esetén, vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal!
!
© Minden jog fenntartva