Forradalom a városi és ipari higiéniában

az egyetlen seprőgép, amely sepri és gyűjti a hulladékot, aprít és szívja a port

  

CS140 T, egy olyan 3,5 m3 -es seprőgép amelyet a városi és ipari területek tisztítására fejlesztettek ki


 

image

 

A CS140 T 3,5 m3-es seprőgép. Két gép teljesítményét egyesíti egy különösen kompakt gépben, így kettő az egyben megoldást kínál, és ezáltal biztosítja a maximális minőséget.
Az utakat, parkolóhelyeket és nagy tereket jelenleg mechanikus vagy szívógyűjtő gépekkel tisztítják.
Ez a két rendszer alkalmas a különböző típusú tisztításokra: a mechanikus gépek alkalmasabbak a nehezebb hulladékokhoz, és a szívógépek jobban megfelelnek a könnyebb hulladéknak, ezért az egyik vagy a másik kiválasztása elkerülhetetlenül kompromisszumot eredményez a kapott minőség tekintetében.

Ezért a Comac egyedülálló rendszert fejlesztett ki, amely egyesíti az erős mechanikai hatást a nagyobb hulladék összegyűjtésére és a porszívó hatást a hatékonyság érdekében. Így kiváló eredményt kap egy géppel egyetlen menetben. A nagy teljesítményű Twin Action System elszívja a finom port (PM10 szemcseméret), miközben csökkenti a vízfogyasztást, még a legnehezebb körülmények között is.
 

  
 

A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG ÉS A BIZTONSÁGRA TÖREKVÉS JELLEMZI A CS140 T SEPRŐGÉPET


 

 CS140 T jellemzők:

- 100.000 LITER VÍZ MEGTAKARÍTÁSA ÉVES SZINTEN
a hagyományos seprőgépekkel ellentétben a CS140 besöprőkefe működéséhez nem szükséges vízporlasztás. A tényleges hulladékseprést a hengerkefe végzi, így nem szükséges az út és a járda nedvesítése.

- A FINOM (PM10) POR SEM JUT VISSZA A KÖRNYEZETBE

annak köszönhetően, hogy van a hatalmas felületű szűrő mely nem érzékeny az eltömődésre, és a rendkívül hatékony tisztítórendszer, amely gyakorlatilag kiküszöböli a karbantartást.- CSÖKKENTETT ÜZEMANYAG ÉS LÉGSZENNYEZÉS
köszönhetően a nagy teljesítményű hidraulikus rendszernek és az EURO VI motornak, amely az ipari alkalmazásokhoz specifikus, a legszigorúbb légköri kibocsátási szabványok betartásával.

- REMEK KEZELŐI KOMFORT, KEVESEBB STRESSZ A HOSZZÚ MUNKAIDŐ ALATT
a motor hátsó elhelyezésének, a hidraulikus felfüggesztéseknek és a hangszigetelt fülkének köszönhetően.
 

  
 

A CS140 T kiváló eredményeket biztosít mind a közterületeken, mind az ipari környezetben


A városi környezetben történő működésen túlmenően a CS140 T sikeresen használható az aszfaltozás előtti tisztítási fázisokban az útépítéseknél, ipari környezetben, beleértve a

kohászati és a cementgyárakat. Továbbá malomipari vállalkozásoknál és terménytárolóknál.
 

 
 
 
 
 


© Minden jog fenntartva