Vega: a súrológép amely egyszerű, rendkívül extrém robusztussággal

  


 


 

image

 
A Comac minőség a Vega alapvető elemeiben összpontosul: Könnyű használata, robusztussága és a funkcionális kialakítása miatt, tökéletes választás lehet még a legnehezebb munkavégzés esetén 
is, kombinálva a legfejlettebb és legerősebb technológiát. Ideális nagy területek napi-tisztításához és mély-tisztításhoz tányérkefés változatban kapható, 65, 75 és 85 cm munkaszélességgel (BT -
Önjáró), egy hengerkefés (seprő) változat, 70 cm-es munkaszélességgel (BTS - Önjáró és seprő) és egy Orbital (súrolópad) változat, 70 cm-es munkaszélességgel (BTO - Önjáró és 
rezgőfejes).
A Vega a dinamikus tervezés jó példája, összhangban a gyakorlati 
jellemzőkkel, kompakt méretekkel, amelyek bármilyen helyzethez ideálisak: ipari vagy logisztikai ágazatoktól egészen az egészségügyi intézményekig vagy a nagykereskedelemig.

A VEGA néhány előnye:


- Kifejezetten a végfelhasználók számára tervezték ezt a súrológépet a legnagyobb gondossággal és a minőségre való tekintettel.
 - A legmodernebb összeköttetésekkel és biztonsági rendszerekkel felszerelve az egyszerű napi tisztítási műveleteket rendkívüli alkalmazási élménnyé alakítja.
A kefetálca, a szívósín és az alváz öntött alumíniumból készül, így a Vega rendkívül robusztus és időtálló, valamint könnyű, illetve fokozza a manőverezhetőséget így könnyebbé téve a használatot.
- Az önbeálló spriccgumik a tányérkefés változatban automatikusan alkalmazkodnak az egyenetlen padlókhoz, hogy a víz a munkaterületen belül maradjon, és elkerülhető legyen a kifröccsenés.
- Az irányítás felhasználóbarát, a kezelőszervek egyértelműek, és a kijelző segítséget nyújt, hogy a súrológéppel kapcsolatos információk egyszerű pillantással elérhetőek, érthetőek, közvetlenül és könnyen olvashatók legyenek.

 

 

 

VEGA 65/75/85
( 2 tányérkefés változat) 
 

A kefetálcán lévő tányérkefék rendkívül flexibilisek: alkalmazkodnak minden típusú padlóhoz és könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket.
 

 

VEGA 70 BTS
( hengerkefés változat) 
 

A hengerkefékkel ellátott kefetálca kombinálja a súrolást és a seprést, hogy hatékonyan megtisztítsa a padlót a kicsi, szilárd szennyeződésektől. A kefetálcán lévő törmeléktartály nagyon könnyen eltávolítható ürítés céljából.

 

VEGA 70 BTO
( rezgőfejes változat) 
 

A rezgő súroló különféle típusú padlók tisztítására használható. Ez biztosítja a tökéletesen egyenletes tisztítást, még a kefetálca szélein is,  így jól alkalmazható a falak mentén és a sarkokban. Ezenkívül sok esetben tisztítószer használata nélkül is hatékonyan működhet.

 

 Maximális teljesítmény az erőforrások megtakarítása és az ellenőrzött fogyasztás közben


 

 

A Vega a dinamikus tervezés jó példája, összhangban a gyakorlati 
jellemzőkkel, kompakt méretekkel, amelyek bármilyen helyzethez ideálisak: ipari vagy logisztikai ágazatoktól egészen az egészségügyi intézményekig vagy a nagykereskedelemig.

 

Egy jó példája a Comac filozófiájának, amely a robusztus, praktikus és könnyen használható súrológépeket tervezi és épít.
A nagy teljesítmény és a sokoldalúság egy súrológépben biztosítja a hosszú működési időt és a kiváló tisztítási teljesítményt egy jól manőverezhető gépen.
 

  
Snow

A Comac legfontosabb célkitűzései között szerepel a lehető legkörnyezetbarátabb termékek fejlesztése és megvalósítása. Ebben az összefüggésben különös figyelmet kell fordítani a Vega-n alkalmazott technológiákra, amelynél különös figyelmet kapott az erőforrások megóvása és a hulladék csökkentése
CSF – OLDATELOSZTÓ RENDSZER
A tányérkefével ellátott Vega verziók CSF rendszerrel (Constant 
Solution Flow) vannak ellátva - egy differenciálszűrő szakaszokkal rendelkező elosztórendszerrel, amely biztosítja az oldat helyes szállítását mindkét kefére, ezáltal javítva a hatékonyságot alacsony áramlási sebességnél is.


SST – SZÓRÓ -ÉS SZÍVÓFEJ 
Az opcionális SST (Spray & Suction Tool) készletben található szórópisztolyt az oldat permetezésére használható, azokon a területeken is, amelyeket a súrológép nem tud megközelíteni. 
Mindemellett a szívócső szettel minden összegyűjthető, száraz padlót biztosítva ezzel. A szórópisztoly felhasználható a szennytartály tisztítására és öblítésére is.


ECO FUNKCIÓ
Csak egy gomb az energiafogyasztás és a zajszint csökkentésére. Ideális munkahelyi beállítás a napi rutinszerű tisztításához és a gép érzékeny vagy frekventált környezetben történő használatához.

CDS - TISZTÍTÓSZER ADAGOLÓ RENDSZER
Külön víz- és tisztítószer kezelés
A Vega kérésre felszerelhető CDS-sel (Comac Dosing System) a víz és a tisztítószer külön kezelésére, amely lehetővé teszi a folyadék áramlásának növelését vagy csökkentését a tisztítandó szennyeződés típusa szerint, ezáltal elkerülve a felesleget. Ez akár 50% -kal csökkenti a tisztító oldatok fogyását.


SSC – OLDATMENNYISÉG SZABÁLYZÓ
A Vega felszerelhető egy SSC (Solution Smart Control) rendszerrel, amely lehetővé teszi az oldat-szivattyú intelligens csatlakoztatását a hajtómotorhoz. Ez azt jelenti, hogy ha a súrológépek csökkentett sebességgel 
működnek, akkor az oldat áramlása automatikusan csökken; fordítva, ha nagy sebességgel működik, az áramlás növekszik. Ez a rendszer segíti a felesleg csökkentését és a vízmegtakarítást, miközben mindig 
kitűnő tisztítási teljesítményt garantál

CFC - TÁVFELÜGYELETI RENDSZER
A Vega felszerelhető a flottakezeléshez szükséges berendezésekkel a Comac Fleet Care (CFC) révén. Ez a rendszer lehetővé teszi a gépek távvezérlését: hogy mikor és hol működik minden gép, vagy ha karbantartásra van szükség, akkor azonnal beavatkozhat, elkerülve a gép leállását és a rendkívüli karbantartás váratlan költségeit.

PM - NYOMÁSSZABÁLYZÓ
A kefék nyomásának ellenőrzésére szolgáló rendszer
Figyelemmel kíséri a kefemotorok által leadott energiát, hogy garantáljuk a maximális hatékonyságot bármilyen típusú padlón.

 

STOP&GO - START-STOP RENDSZER
Amikor a gép átmenetileg tétlen, az oldatáramlás megszakad, a kefék megállnak, és a kefetálca 
automatikusan felemelkedik a padlóról, anélkül hogy szükség lenne a kezelő beavatkozására. Annak érdekében, hogy a fogyasztás optimalizálódjon és a felesleg csökkenjen. Az előremeneti gomb megnyomása visszaállítja a korábban aktivált funkciókat.

 


 
© Minden jog fenntartva