A C sorozat egy robusztus és intelligens „lélekkel” rendelkező gép, ami képes forradalmasítani a hagyományos takarítási technológiát. 
A leginnovatívabb technológiák használatának köszönhetően, javult a felhasználói élmény, azaz a kezelő képes úgy összhangban lenni a géppel, hogy a lehető legtöbbet kihozza belőle, a működési idő optimalizálásával és a költségek csökkentésével.
Az innovatív technológia az optimális teljesítményt és a maximális biztonságot jelenti egyben. A C sorozat jellemzőit és teljesítményét nemcsak a mechanika adja, hanem a gép egy kimeríthetetlen adatforráshoz 
kapcsolódik, ezért könnyedebbé teszi a padozatok tisztítását. Mindezt úgy teszi, hogy szem előtt tartja és megőrzi az autóipar által inspirált kényelmes vezetési élményt, illetve jól átlátható 
kényelmi funkciókat biztosít.  A C75, C85 és C100 padlótisztító elérhető 2 tányérkefés változatban, 75, 85 és 100 cm munkaszélességgel. C85 és C100 elérhető hengerkefés, súroló-seprő  változatban, 85 és 100 cm munkaszélességgel


Innováció

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

 A rendkívül sokoldalú C sorozat nagy terekre lett tervezve, szennyeződéstől függetlenül alkalmazható, akár nagyon nehéz környezetben is, beleértve a nehézipari gyárak, raktárakat, bevásárlóközpontokat, áruházakat és logisztikai központokat.
A készülék felszereltsége, valamint a rendelkezésre álló változatok és  opciók biztosítják a kezelőknek a lehető legnagyobb rugalmasságot ahhoz, hogy a gépet ténylegesen hatékonnyá tegyék.
A súrológépnek képesnek kell lennie arra, hogy alkalmazkodjon a terület adta lehetőségekhez, követelményeihez, és mindenekelőtt az üzemeltetőhöz, aki használja.
A döntés a kezedben van! 
A rendelkezésre álló konfigurációk, opciók és tartozékok rendkívüli lehetőséget kínálnak.

A C75/85/100 maximális rugalmasságot biztosít annak érdekében, hogy egy tökéletes hatékonysággal működő géppel dolgozhassunk, illetve megfeleljen a különböző tisztítási követelményeknek.
A C75/85/100 kétféle konfigurációban kapható: Essential és Bright. Az "Essential" egy egyszerűbben kezelhető gép, ami nélkülözhetetlen minden olyan tisztítási művelethez, ahol elsősorban kiváló teljesítményre kell összpontosítani.
A "Brigth" pedig egy gazdagabb konfigurációval rendelkezik, amely képes optimális teljesítményt nyújtani, kombinálva a jelenlegi legfejlettebb technológiákat, ami ebben a kategóriában létezik


 
 
 
 

 
 
 
  *Hosszútávú takarítógép bérlés és a takarítógép részletre történő vásárlása esetén, vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal!
   
 
© Minden jog fenntartva