adminból berakott kép ide jön

Ipari seprőgépek

A Comac a professzionális, gyalogkíséretű és vezetőüléses seprőgépek teljes választékát gyártja . A Comac seprőgépek minden típusú padló seprésére ajánlottak, beltéri és kültéri környezetben egyaránt. A hosszan tartó és intenzív használatra is tervezett Comac ipari seprőgépek ellenállnak a megerőltető munkakörülményeknek, és magas szintű termelékenységet garantálnak.

Gyalogkövetős seprőgépek

A Comac gyalogkíséretű seprőgépeket kis és közepes méretű felületek napi tisztítására tervezték, kül- és beltéren egyaránt. Kompakt és könnyen kezelhető professzionális seprőgépek használata rendkívül egyszerű.

Vezetőüléses seprőgépek

A Comac járható seprőgépek közepes és nagy felületek tisztítására alkalmasak, bel- és kültéren egyaránt. Robusztus és ellenálló, ezeket a seprőgépeket úgy tervezték, hogy garantálják a magas szintű teljesítményt, beleértve az erős tisztítást igénylő padlókat is, például az ipari környezetben.

Kommunális seprőgépek

A Comac Street Line utcaseprői nagy teljesítményt garantálnak, különös tekintettel a környezetvédelemre az exkluzív Twin Action rendszernek köszönhetően , amellyel vízhasználat nélkül is dolgozhatnak. Az erős, sokoldalú és könnyen használható Comac utcaseprők ideális megoldást jelentenek városi vagy ipari területek tisztítására.

Értesüljön elsőként újdonságainkról, híreinkről hírlevél feliratkozással