Ipari területek
(Gépészeti műhelyek, öntödék, acélművek, téglaüzemek, cementüzemek)


A padlón a legdurvább szennyeződési formák határozottan a nehézipar világában találhatók.
Gondoljunk például a műszaki gyárakra vagy az öntödékre,
ahol olyan professzionális gépeket kell használni, amelyek jó súrolási és szívóteljesítményt tartalmaznak. Ezért is gyárt a Comac olyan gépeket amelyek képesek a szennyeződést feloldani, a nagy igénybevételű felületeken is, a súrológépekkel és a seprőgépekkel egyaránt.

         Minden Comac súrológép lehetővé teszi az kefenyomás szabályozását, és egyes modelleken (C130, Ultra 100/120) 180 kg-ig nagyobb mosási teljesítményt érhetünk el - a legmakacsabb szennyeződés eltávolítása érdekében.
A hengerkefés modellekkel (ún. Seprő-Mosó) kis szilárd törmelékeket, például csavarokat, cigarettacsikkeket stb., lehet távolítani a padlóról.
A nagyobb gépeink a nagyobb teljesítményű szívómotorokkal is rendelkeznek, amelyek garantálják a lehető legszárazabb végeredményt.
Ha nagy területeket kell takarítani nedves mosás nélkül, akkor a Comac CS100 / 120 nagy teljesítményű padlósúrolót is ajánljuk. Olyan jellemzők, mint a kimagasló teljesítmény és a megbízhatóság teszik ideálissá, a legnagyobb igénybevételnek kitett környezetben is.
        A Comac nagy hatékonyságú, háromfázisú ipari porszívók széles választékát kínálja, amelyek különösen alkalmasak, valamennyi típusú ipari szennyeződés szívására, legyen szó akár porról vagy folyadékról, vagy speciális olajokról. A Comac illetve TMB ipari porszívók folyamatos és nehéz használatra készültek. Nagy hatékonyságúak, és egyes típusok - teljesítményüknek köszönhetően - egyidejűleg két szívófejjel is használhatók.
Amennyiben por alapú szennyződés eltávolítására van szükség, javasoljuk az  porrobbanásbiztos Atex modellt, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek.


 

 
 
TMB műanyagházas porszívó

Comac CS50

Gyalogkíséretű seprőgép
 


 
TMB ATEX

Comac ipari porszívók

Fémházas ATEX por és vízszívó
 


 
John

Comac Ultra

Ráülős seprőgép
 


 

 
Comac Media

Comac C130

Ráülős súroló és seprő padlótisztító
 


 

Comac Omnia

Gyalogkíséretű padlótisztító
 


 
Comac Media

Comac CS140

Ráülős seprőgép
 


 
 
    
  *Hosszútávú takarítógép bérlés és a takarítógép részletre történő vásárlása esetén, vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal!
!
© Minden jog fenntartva