A COMAC cég teljes körű megoldást kínál az ipari és kereskedelmi területek, gyárak, műhelyek, öntődék, pékségek, kórházak, vegyiüzemek, gyógyszergyárak számára, folyékony és szilárd halmazállapotú anyagok takarítására.
Néhány gép hitelesített szabvánnyal rendelkező, háromfázisú porszívó, amely alkalmas a legmagasabb biztonsági előírási követelményekkel rendelkező területek tisztántartására is. A készüléket úgy tervezték, hogy robbanásveszélyesnek  minősített területeken történő takarításhoz, por eltávolításhoz használható legyen.
A kínálatban megtalálhatóak az egy- és háromfázisú készülékek melyek a felhasználási igényeknek megfelelően különböző kiegészítőkkel bővíthetőek. Karbantartásuk egyszerű, könnyű és praktikus kezelhetőségüknek köszönhetően,  gyorsan és hosszasan foghatóak munkára.

A TMB kereskedelmi porszívói pedig kiválóan alkalmasak a különös figyelmet igénylő területek, - szállodák, orvosi rendelők- tisztántartására, ahol fontos az alapos takarítás a lehető legkevesebb zajkibocsátással. 
Felhasználható és variálható szűrők teszik lehetővé a felszívott por hatékony takarítását, vagy akár a visszafújt levegő teljes tisztítását is.  M, H,  Antisztatikus, hőálló és Hepa szűrők gondoskodnak a tökéletes tisztaságról.


Professzionális porszívók

Ipari vízszívók

Ipari porszívók

Kárpittisztítók

© Minden jog fenntartva