A COMAC HP 6000 kommunális seprőgép (utcai seprőgép)
Comac HP6000 utcai seprőgép (kommunális takarítógép) Twin Action, a Comac csoport legújabb fejlesztésű utcai seprőgépe. A gép 6 m3 tartálykapacitással rendelkezik és a Comac szabadalmának köszönhetően különösen hatékony a konkurens gépekhez viszonyítva. A Comac által kifejlesztett innovatív kombinált "Twin Action" rendszer magában foglalja a központi kefe és a két szállítószalag egyidejű működését. A szívó működés biztosítja a maximális hatékonyságú a darabos szennyződés gyűjtését: míg a mechanikus kefe a hulladékot gyűjti, a szívó rendszer felszívja még a legfinomabb port is.

HP 6000

1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

 

 
 
Technikai adatok HP 6000
Oldalkefék száma (db) 3
Munkaterület / óra 25 000 m2
Működési idő: korlátlan
Munkaszélesség (központi kefe): 140 cm
Munkaszélesség oldalkefével (1/2/3 oldalkefével: 183/226/345 cm
Hulladékgyűjtő tartály: 6000 l
 
         


HP 6000 alkalmas a tiszta városi területek, mint például utak, vagy parkolóhelyek, de még extrém szennyezett ipari területeken, mint a kohászat üzemek és cementgyárak tisztításánál is. 0-40km/h sebességre képes a takarítás közben, így nem akadályozza a mögötte jövő forgalmat. A Twin Action rendszer lehetővé teszi a működést még egyenetlen útfelületen is, mivel a rugalmas eleme érintkezik a talajjal. Ennek következtében a fa gyökerei vagy kiálló részek, aknák nem jelentenek problémát. Emellett a hidraulikus támogatása és jelenléte állandó nyomással nyomja a kefét a talajra a kefe kopásától függetlenül. Rengeteg extrával kérhető, beleértve akár a hátsó kamerától a légkondicionáló berendezésig!

Nehéz ennek a járműnek a teljesítményét bemutatni addig, amíg nem látják élőben. Képes 40km/h sebességgel is takarítani az úttesteket, ellentétben a magyar utakon látható, munka közben csigalassúsággal vánszorgó utcaseprő gépekhez viszonyítva, amik mindössze 3-5km/h sebességgel haladnak takarítás közben. De hogy emberi léptékkel mérni lehessen, vegyünk egy példát: Tételezzük fel, hogy a Budai várban dolgozik ez a 4,5 tonnás ipari, kommunális takarítógép - 24 órás, folyamatos munkában. A 105 literes üzemanyagtartállyal, és a 220 literes víztartállyal nincs gondja a folyamatos munkábanl. Naponta akár 4-5 alkalommal, minden m2 felületet képes feltakarítani egy akkora, hatalmas területen is. Hihetetlen csendben, szinte észrevétlenül halad.

HP 6000 Twin Action motorja Perkins rendszerű Open Power diesel motor, amelynél a folyamatos alkalmazásnál  is csökkentett a fogyasztás. 160 literes üzemanyag tankja biztosítja, hogy igen soká látogassuk meg a benzinkutat! További részletekről kérjen tájékoztatást! Várjuk gyárak, gyártelepek, önkormányzatok és városüzemeltetéssel foglalkozó társaságok jelentkezését!

 
 
 

 
 

  *Hosszútávú seprőgép bérlés és a seprőgép részletre történő vásárlása esetén, vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal!

© Minden jog fenntartva