Comac Carpet kárpittisztítógép


 

Comac Carpet kárpittisztító gép: Professzionális gép, elérhető áron, mindenki számára!
Szőnyegtisztításhoz, és kárpitok, üléshuzatok tisztításához a legjobb választás! A gép kizárólag habot használ. A habgenerátorral előállított habot magas hatékonyságú elszívó berendezés juttatja vissza a gépbe.  
A sűrű és kompakt habot kiadagoljuk egy ecseten, kisméretű tisztító fejen vagy egy nagy szőnyeg kefén keresztül, amelyek egyidejűleg lehetővé teszik, hogy megfelelő mechanikai hatás kifejtsük a takarításkor, így fokozva a tisztító hatást, és nem áztatjuk el a szövetet.  Az ezt követő elszívás szinte teljesen eltávolítja a tisztító habot és egy majdnem száraz szőnyeg, vagy üléskárpit marad.
20 literes kapacitású a mosóvíz tartállyal biztosítja a nagyon hosszú munkavégzést, mivel fogyasztást csökkentő habgenerátor rendszer van beépítve. Gyűjtőtartály fel van szerelve a hatékony AIR STOP szűrővel amely csökkenti a legkisebb maradék habos pelyheket is, valamint megvédi a szívó motort.
Ajánlott területek: szálloda ipar, éttermek, bárok, buszos társaságok, autótisztító szalonok, vonatok, repülők, hajók, szinházak, mozik, irodaházak, és minden olyan közösségi tér, ahol sok a padlószőnyeg, kárpitozott bútor!

Comac Carpet kárpittisztító gép rendelhető tartozékok:
- szőnyeg rúd (feláras)
- szőnyegkefe (feláras)
Könnyen cserélhető standard tartozékok (kefék és fúvóka, és szívó fej),
lehetővé teszik a könnyű tisztítás űléseken, bútorokon, kisebb felületeken és padlószőnyeg kis területein - a praktikus kárpittisztító ecsettel a hab eloszlatása nélkülözhetetlen a kárpitok tisztításához. 


 
 

 
Technikai adatok Comac Carpet
Tápegység (V/ HZ ) 230-240/ 50-60
Teljesítmény (W) 1300
Kompressziós teljesítmény (W) 350
Szívási vákuum (kPa/psi) 2500-250-25
Tartály teljes térfogata (l) 20/5,3
                   Gyári brosúra letöltése
 
 
 


 
© Minden jog fenntartva